Nieuwsbrief

← Vorige

Complimentendag

Wie zich goed in zijn vel voelt, kan beter om met de dagelijkse stress en belangrijke levensgebeurtenissen. Complimentendag is gelinkt aan de ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’-campagne. Op www.fitinjehoofd.be vind je 10 stappen die je kunnen inspireren om positiever in het leven te staan en die je veerkracht verhogen.

Vind jezelf oké is 1 van die 10 stappen. Een niet altijd even gemakkelijke stap, dat weten we allemaal. Daarom roepen we iedereen op om op die dag extra aandacht te hebben voor het geven van een compliment.

Wist je dat een compliment krijgen, maar ook het geven ervan zorgt voor een positief gevoel, de prestaties bevordert, werken gemakkelijker en leuker maakt, kan leiden tot een structurele verandering in jezelf en de werkomgeving en weinig kost maar tot grootse resultaten kan leiden. Kortom, deugd doet!

Met de complimentenactie willen we mensen een goed gevoel geven, geestelijke gezondheid onder de aandacht brengen, maar ook de website www.fitinjehoofd.be in kijker te zetten.

Wie kan de campagne promoten

Lokale besturen, OCMW's, wijkgezondheidscentra, scholen, CLB's, bedrijven, organisaties ...

Het Logo zet je op weg 

Het Logo maakte allerlei kant-en-klare materialen aan die je kan downloaden via deze website en kan gebruiken tijdens deze complimentendag.  Er zijn voorgeschreven complimenten, affiches met afscheurcomplimenten, complimentenkaartjes om zelf aan te vullen, complimentenkaartjes gekoppeld aan de 10 tips van Fit in je Hoofd, complimentendeurhangers, een complimentenbingo, facebookberichten, sms-berichten en een e-mailbanner.

Wil je op daarnaast de campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ extra bekend maken, kan je bij het Logo terecht voor allerhande promotiematerialen.

Logo-Waasland vzw biedt  ook workshops aan voor intermediairs of specifiek voor doelgroepen. We werken samen met de suïcidepreventiewerking van het CGG Waas & Dender

Meer weten of actie ondernemen?

Eva Van Maele

eva.van.maele@logowaasland.be

03 766 87 78

 

 

Materialen

E-mailbanner: Complimentendag
Campagnemateriaal: Deurhangers
Campagnemateriaal: Complimentenkaartjes
Campagnemateriaal: Complimentenbingo
Campagnemateriaal: Facebookberichten
Campagnemateriaal: sms-berichten
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen