Nieuwsbrief

Krijgt Vlaanderen een mentale opkikker op 10 oktober?

Dat hangt helemaal van jullie af! Op 10 oktober is het opnieuw de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. Door het grote succes maken we er een tiendaagse van. We tellen samen tien dagen af naar tien oktober. 

Dit jaar rekenen we opnieuw op jullie creatief en organisatorisch talent. Inspiratie nodig? Wat denk je van een workshop 'fit in je hoofd', een infoavond over piekeren, of waarom ook niet, een goed-in-je-vel-fuif? Alles kan en mag, zo lang het maar leuk en inspirerend is. En het taboe rond geestelijke gezondheid helpt doorbreken, natuurlijk. 

"Samen veerkrachtig" is opnieuw de rode draad. Dat is geen toeval. Veerkracht is precies datgene wat je nodig hebt om na een mentale tik een frisse start te nemen. Zorg dragen voor elkaar, dat is zorgen voor veerkracht. 

Tien oktober is nog veraf, dat klopt. We nodigen jullie graag nu al uit om na te denken over straffe acties. Voorlopig geen flitsende ideeën? Geen probleem, we komen later bij je terug met meer nieuws en voorstellen. Omcirkel 1 tot 10 oktober met een rode stift (een groene of een gele mag ook). 

>> Meer informatie op de projectpagina Tiendaagse Geestelijke Gezondheid.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen