Nieuwsbrief

← Vorige

NokNok (12-16 jaar)

Je bent jong en je kan heel wat aan, maar een tegenslag of dip komt iedereen wel eens tegen. NokNok versterkt jongeren hun veerkracht. De campagne bundelt knaltips en coole opdrachten waarmee ze werken aan meer veerkracht en een goed gevoel. 

NokNok wil de geestelijke gezondheid van jongeren versterken door het thema bespreekbaar te maken. De campagne wijst hen op het belang van een goede geestelijke gezondheid en geeft hen tips en handvaten om hun veerkracht te verbeteren en te versterken.

Voor wie?

Jongeren van 12 tot 16 jaar

Wie kan NokNok promoten?

Lokale besturen, welzijnswerk, scholen, jeugdverenigingen en jeugdwerk

Het Logo zet je op weg 

Het Logo zorgt voor de verspreiding van de promotiematerialen van NOK NOK. Je kan bij het Logo ook terecht voor inspiratie en ondersteuning om lokale activiteiten rond het thema op te zetten of om de 4 knaltips extra in de kijker te zetten.

Praktisch 

  • Website: www.noknok.be
  • Op de perspagina www.noknok.be/pers kan je terecht voor persartikels, beeldmateriaal en digitale promotiematerialen zoals postkaarten, webbanners, emailhandtekening.
  • De inspiratielijsten met activiteiten voor jeugdorganisaties en lokale besturen vind je terug op www.noknok.be/pers en helpen om op een leuke manier aan de slag te gaan met NOK NOK en geestelijke gezondheid.
  • Het Logo beschikt over gedrukte promotiematerialen zoals postkaarten en affiches van NOK NOK. Vraag ernaar.

Tip

Organiseert de gemeente een evenement voor jongeren? Organiseert de lokale jeugdbeweging een activiteit? Haal de Vind ik leuk-box in huis! 

Meer weten of actie ondernemen?

Eva Van Maele

eva.van.maele@logowaasland.be

03 766 87 78

Materialen

Sticker: NokNok
Postkaart: NokNok
Affiche: NokNok
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen