Nieuwsbrief

← Vorige

10.000 stappen op het werk

Meer dan de helft van de Vlamingen beweegt te weinig. Het grootste deel van tijd brengen we zittend door. Genoeg bewegen is een belangrijke voorwaarde voor een goede gezondheid. Sport je niet graag? Dan kan je toch een actieve leefstijl opbouwen door dagelijks 10.000 stappen te zetten. Stappen integreer je makkelijk in je dagelijks leven: tijdens verplaatsingen, op het werk, in je vrije tijd of thuis.

Wist je dat actieve werknemers minder afwezig én productiever zijn? En je dus minder kosten aan absenteïsme hebt? Spoor vanuit je bedrijf werknemers aan om te stappen en zet in op de campagne. Organiseer bijvoorbeeld een beweegactiviteit, gebruik stappentellers of lanceer een stappencompetitie. Ook werknemers sensibiliseren met promotiemateriaal behoort tot de mogelijkheden.

Voor wie?

Werknemers vanaf 18 jaar

Wie kan met de campagne 10.000 stappen aan de slag?

Interne en externe diensten voor preventie en bescherming op het werk, preventieadviseurs, HR-verantwoordelijken, ondernemers…

Praktisch

Download het promotiemateriaal gratis op de website van de campagne. Ook bij je interne of externe dienst voor preventie en bescherming op het werk kan je terecht.  

Het Logo zet je op weg

Wil je een beweegactiviteit organiseren, maar weet je niet goed hoe? Het Logo biedt je advies, een startpakket met promotiemateriaal (affiches, folders, banners) of stappentellers.

Meer weten of actie ondernemen?

Eva Van Maele

eva.van.maele@logowaasland.be

03 766 87 78

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen