Nieuwsbrief

← Vorige

Moodwall of mood-stand met gevoelsbuttons

Wil je het spreken over gevoelens onder de aandacht brengen van het groot publiek, kies dan voor een eye-catcher: een moodwall. Concreet: een grote witte muur versierd met buttons in een regenboog van kleuren en met een spectrum van gevoelens.

Het kleurenpakket van de banners en de buttons werkt als een magneet en nodigt mensen uit om te kijken, een button te nemen en te dragen. Er zijn 10 verschillende versies met elk een eigen kleur en emotie: TROTS, ENTHOUSIAST, HOOPVOL, CONTENT, GELUKKIG, TRIEST, BEZORGD, GESTREST, MOE en VERWARD.

Zichtbaar voor iedereen motiveert het letterlijk om te praten met elkaar. Ook mensen die geen button kiezen, zullen ongetwijfeld geïnspireerd worden door het idee.

Voor wie?

Lokale besturen kunnen de stand plaatsen op de markt, openbare plaatsen, zwembad, gemeentehuis, festivals, opendeurdagen, bib…

Ook in scholen en bij zorgpartners is dit een heel toffe actie!

Aan de slag

MAAK JE EIGEN MOODWALL

Zet de muur neer op een drukbezochte, openbare plaats in je gemeente/organisatie.

Praktisch: De buttons zijn gemakkelijk te bevestigen op een piepschuimen plaat. De technische dienst van je gemeente kan je misschien helpen met het concept. De keuze waar je de muur neerzet, is uiteraard volledig aan jou.

Je kan de buttons aankopen bij Logo-Waasland. Eén set van buttons bestaat uit 100 buttons (10 van elk). De prijs per set bedraagt 15 euro. Bij dit pakket ontvang je ook een affiche waarmee je de algemene boodschap van de actie verspreidt.

Liever aan de slag met stickers? Gebruik dan het sjabloon voor een stickervel met de 10 emoties. Ideaal voor hele grote groepen zoals een school.

 

CREEER EEN KLEURRIJKE MOOD-STAND

Is de 'Moodwall' geen optie, dan kan je ook een Mood-stand creëren.

Je kan hiervoor een kant-en-klare stand ontlenen. Plaats de stand op de markt, in de bib, het zwembad, gemeentehuis of ... Ook in scholen of bij zorgpartners is dit een hele toffe actie.

De stand bestaat uit 2 roll-up banners en 10 gevulde bokalen met buttons (1 type button per bokaal).

De ontleenprijs bedraagt 100 euro. Wanneer je de stand terugbrengt, worden de gebruikte buttons aangerekend. Kostprijs: 0,15 euro per button.

 

DE MOOD-STAND EN BIJHORENDE BUTTONS ZIJN BESCHIKBAAR VANAF OKTOBER 2017.

JE KAN WEL AL BESTELLEN VIA DIT BESTELFORMULIER OF VIA EVA.VAN.MAELE@LOGOWAASLAND.BE

 

De moodwall en mood-stand zijn goed uit te breiden met het promotiemateriaal van Samen Veerkrachtig, Fit in je hoofd en NokNok. 

Maak de gevoelsmuur bekend via website, infomagazine, sociale media. Gebruik hiervoor de voorbeeldteksten die je vindt in onze communicatietoolkit.

Meer weten of actie ondernemen?

Eva Van Maele

eva.van.maele@logowaasland.be

03 766 87 78

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen